top of page

Mobile friendly: Refresh stranice omogućava pojednostavljen prikaz vesti

JEDINSTVO PIŠE ISTORIJU NA UBU


SUPERLIGAŠKI FUDBAL STIŽE NA UB!


Fudbaleri Jedinstva napravili su najveći uspeh u istoriji kluba. Prvi put za svojih 104 godina postojanja, ubsko Jedinstvo naći će se u Super ligi Srbije - najvišem rangu takmičenja.


Sjajan zajednički uspeh kao posledica fantastične saradnje igrača, stručnog štaba i uprave klube, ali pre svega najveća zahvalnost ide Nemanji Matiću koji je imao viziju i cilj i koji je svoju profesionalnost i mentalitet doneo u klub.


U pretposlednjem kolu plejofa Prve lige Srbije, igrači Jedinstva savladali su u gostima ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice rezultatom 0:1 i tako matematički obezbedili drugo mesto bez obzira na ishod poslednje utakmice. Strelac istorijskog kola za crveno-bele bio je Karikari kome je ovo 15. gol u sezoni. Pregled utakmice, kao i gol Karikarija, možete pogledati ovde.


Nakon utakmice, trener Ivan Lesa Radovanović, osvrnuo se na napredak koji je ekipa napravila u poslednjih šest meseci:


"Ponosan sam na veliki napredak igrača, ali ne samo u tehničko-taktičkom smislu, nego i na pobednički mentalitet koju su stvorili. Svakodnevnim radom su mnogo napredovali, sada su igrači koji su pobednici i znaju put kojim ubuduće treba ići. Hvala Nemanji Matiću na proceni i ogromnom poverenju koje mi je dao."


Takođe, ogromna zahvalnost za ovaj uspeh ide publici koja je ove sezone prepoznala trenutak i zaista bila pravi vetar u leđa našim momcima. Čak i na gostovanjima, crveno-beli imali su sjajnu podršku. Hvala svima, ovo je pobeda svih vas i za sve vas!


CEO UB ZA JEDAN KLUB!

Comments


MPLS-logo-h.png
bottom of page