top of page

Mobile friendly: Refresh stranice omogućava pojednostavljen prikaz vesti

ISTI RECEPT - JOŠ TRI FINALA!Tri ogromna boda sa gostovanja donose nam igrači Jedinstva i tako ostaju na drugom mestu koje vodi direktno u Super ligu. Pre sedam dana, Miodrag Pivaš otkrio nam je da je trener Radovanović poslednje četiri utakmice plejofa okarakterisao kao četiri finala. Naši momci ozbiljno su shvatili ovo i u prvom finalu zabeležili sjajnu pobedu nad Grafičarem (2:4).


Nije početak utakmice delovao obećavajuće jer je domaćin poveo posle samo tridesetak sekundi, ali odgovor crveno-belih pravi je dokaz koliko su sazreli kao ekipa i postali pravi tim u ključnim utakmicama. Do kraja prvog poluvremena igrači Jedinstva zatresli su mrežu Beograđana četiri puta - redom su pogađali Karikari, Milićević, Pivaš i Stojanović. Sama činjenica da se četiri igrača danas upisalo u listu strelaca govori u prilog timskom radu koji Ivan Lesa Radovanović forsira od kada je seo na klupu Jedinstva.


Ogroman vetar u leđa igračima dala je sjajna publika, veliki broj Ubljana ispunio je tribine domaćina i pomogao crveno-belima da dominira u jednoj od najvažnijih utakmica. Neopisiva zahvalnost ide svima onima koji su danas bili deo, nadamo se, istorijske pobede Jedinstva.


Nakon utakmice, zahvalio se šef stručnog štaba Jedinstva svima:


"Mnogo je lep osećaj videti i čuti onoliko naših navijača u Beogradu i neizmerno mi je drago da smo ih obradovali pobedom. Nema vremena za mnogo radovanja, moramo što pre da oporavimo igrače i spremimo ih za nedelju."


Sledeću utakmicu naši momci igraju kod kuće protiv šabačke Mačve, a podrška sa tribina sigurno neće izostati.


CEO UB ZA JEDAN KLUB!


Comments


MPLS-logo-h.png
bottom of page