top of page

Mobile friendly: Refresh stranice omogućava pojednostavljen prikaz vesti

CRVENO-BELI DOČEKALI SVOJIH PET MINUTA


Foto: Z.Lazarević


U okviru 20. kola Prve lige Srbije fudbaleri Jedinstva gostovali su ekipi Kolubare u Lazarevcu. Komšijski derbi imao je veći značaj samim tim što su crveno-beli, pre ove utakmice, imali dva boda prednosti u odnosu na protivnika.


Odlično su igrali naši momci od samog početka, ali je Kolubara povela u 33. minutu golom Nikčevića posle odlične asistencije Filipovića tako da su crveno-beli sačekali drugo poluvreme uz gol zaostatka. U nastavku utakmice publika je mogla da uživa u sjajanom preokretu Ubljana. Fudbalski rečeno, ispoštovali su dogovor iz svlačionice i nije se dugo čekalo na njihov odgovor. Za samo pet minuta (od 49.min do 54.min), golove su postigli Karikari, Said i Milanović. Kariju je ovo deseti gol kojim je ujedno i preuzeo prvo mesto na listi strelaca, Milanović je šesti put zatresao mrežu u ovoj polusezoni, a Said je postigao svoj prvenac i tako opravdao poverenje koje je dobio kao starter na utakmici.


Bilo je još šansi do kraja meča, ali se rezultat nije menjao – 3:1 u korist Jedinstva.


Zanimljiv je podatak da je Jedinstvo utakmicu odigralo bez trenera na klupi – bar što se tiče zvaničnog zapisnika. Ulogu kapitena, a ujedno i trenera, izvršavao je Ivan Radovanović, a sa klupe sa rezervne igrače pomagao mu je Marko Rajović. Nisu se njih dvojica do sada našli u ovakvoj situaciji, ali jedno je sigurno – preneli su timsku energiju na celu ekipu koja je zabeležila sjajnu pobedu.


Radovanović je posle utakmice kratko prokomentarisao meč: „Drago mi je da smo kao ekipa i kao klub, u teškom trenutku, na poslednjoj utakmici, koja je za nas bila mnogo bitna, pokazali veliki karakter.“


Detaljan izveštaj sa utakmice možete pogledati ovde.Comments


MPLS-logo-h.png
bottom of page