top of page

Mobile friendly: Refresh stranice omogućava pojednostavljen prikaz vesti

"Želimo moderan, napadački fudbal!" 

Fudbaleri Jedinstva završili su ovu polusezonu u Prvoj ligi Srbije pobedom protiv Kolubare u gostima. Na pauzu odlaze sa petog mesta na tabeli (ne računajući dve zaostale utakmice koje će se odigrati naredne nedelje). Nemanja Matić, prvi čovek Jedinstva, podelio je neke svoje stavove, razmišljanja i poruke za kraj polusezone.


Odigrali su igrači Jedinstva 20 utakmica ove polusezone, kakvo je tvoje mišljenje kada pogledaš celu polusezonu?


Turbulentno je bilo ove jeseni i ne mogu biti zadovoljan našim igrama. Imamo mesec dana da analiziramo i vidimo gde smo grešili.

 

Najbolja utakmica Jedinstva u ovoj polusezoni?

 

Bilo je dobrih utakmica koliko i loših i teško mogu da izdvojim jednu.

 

Dosta se pisalo o promeni trenera na klupi Jedinstva. Tvoj komentar?

 

Nisam pristalica čestog menjanja trenera što potvrđuje podatak da je Miloš Obradović bio šef struke gotovo 6 sezona. Ove sezone smo u potražnji za trenerom na duže staze i čiji trenereski profil odgovara zahtevima kluba. U izboru trenera imam jedan problem, a to je da nisam u Srbiji i nemam uvid u to kako treneri rade i teško mi je da donesem odluku. Mogu samo da sudim po onome što vidim kroz utakmice, a video sam da trener Grafičara Neđić radi sjajan posao, kao i Golić iz Inđije i smatram da su izuzetan potencijal.

 

Da li je rano govoriti o očekivanjima za novu polusezonu?

 

Očekivanja su da igramo dobar fudbal, moderan, napadački orijentisan, defanzivno dobro organizovan, a rezultat će sam po sebi već doći.

 

Poruka za igrače Jedinstva i sve one koji vas prate?

 

Igračima želim dobar odmor i da na pripreme dođu motivisani jer samo takvi će moći da pruže ono što se od njih bude tražilo. Očekuje ih naporan rad i moraju biti posvećeni fudbalu 100%.

 

Ljubiteljima Jedinstva želim srećne Božićne i Novogodišnje praznike, da nas sve zajedno zdravlje služi pa se od proleća vidimo ponovo na Džaji.

Komentar


MPLS-logo-h.png
bottom of page